ΓΙΑΛΟΣ

Όπου και αν ταξιδέψει κανείς, πέρα από την ομορφιά του τόπου, αναζητά γεύσεις και αρώματα που θα τον συγκινήσουν, θα συνεπάρουν τις αισθήσεις του και θα χαραχθούν στη γευστική του μνήμη. Πρόσκληση και πρόκληση για ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι στη Μήλο, το νησί της Αφροδίτης... ο «Γιαλός».

GialosΣε ένα από τα πιο γραφικά παραθαλάσσια χωριά του νησιού, τα Πολλώνια, σας περιμένει ο «Γιαλός», ένα εστιατόριο που δημιουργήθηκε το 2007 από μια ομάδα συνεργατών και φίλων με πρωτότυπες ιδέες, μεράκι και αγάπη για το καλό φαγητό.

Στο χώρο που είναι «ντυμένος» στο χρώμα της ελιάς συναντά κανείς την εκλεπτυσμένη απλότητα συνδυασμένη με τη διακριτική πολυτέλεια. Τα τραπεζάκια και οι καρέκλες δίπλα στη θάλασσα, παιχνιδίζουν με το γαλάζιο και γίνονται το σκηνικό για στιγμές χαλάρωσης και γαλήνης, ενώ η μαγική θέα του μικρού λιμανιού με τις χρωματιστές βάρκες στο ηλιοβασίλεμα υπογράφει με το δικό της φυσικό τρόπο τη γευστική σας απόλαυση. Το χαμόγελο και η ευγένεια των ανθρώπων συμπληρώνουν την άψογη και φιλική εξυπηρέτηση και σας υπόσχονται ένα αξέχαστο γεύμα.

Στο «Γιαλό» θα απολαύσετε πιάτα που συνδυάζουν την παραδοσιακή και τη μοντέρνα κουζίνα με βάση πάντα τα ποιοτικά υλικά, τη φαντασία και κυρίως τη δεξιοτεχνία και τη δημιουργικότητα του έμπειρου σεφ. Το μενού ανανεώνεται συχνά και ξαφνιάζει ευχάριστα ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας.

Τέλος, ένας πλούσιος κατάλογος κρασιών σε συνδυασμό με την οινογνωσία των ανθρώπων μας ολοκληρώνει την πρόταση μας για ένα ταξίδι στις γεύσεις και τα αρώματα.