ΓΕΥΣΕΙΣ

Η δημιουργικότητα, η ποιότητα, τα φρέσκα και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά αποτελούν τη βασική ύλη για την κουζίνα μας.

TastesΓευτείτε «καρπάτσιο συναγρίδας με λαδολέμονο και φρέσκο πιπέρι», «ανοιχτό λαζάνι με λαχανικά, γαρίδες, ανθότυρο και μαντζουράνα», «κοτόπουλο γεμιστό με μους λιαστής ντομάτας και σάλτσα δεντρολίβανου», δροσερές σαλάτες, όστρακα ωμά, όπως επίσης ψάρια και αστακούς από τα καΐκια της Μήλου.

Κλείστε την περιπλάνηση σας στις γεύσεις με «μιλφέιγ λευκής σοκολάτας με γιαούρτι και καραμελώμενες φράουλες» και «σεμιφρέντο λεμονιού με lime».

Ξεχωριστές προτάσεις μας για το καλοκαίρι:

Tartare Γαρίδας ψιλοκομμένες, φρέσκιες γαρίδες, μαριναρισμένες σε λεμόνι, ελαιόλαδο και Gialos Menuσχοινόπρασο, σερβιρισμένες με αυγά χελιδονόψαρου και πικάντικη φρέσκια ρόκα.

Γαλαζοπτέρυγος τόνος tataki ψημένος δευτερόλεπτα και σερβιρισμένος σε στρώμα διαφόρων αλατιών με συνοδεία extra παρθένου ελαιόλαδου και δυνατής βινεγκρέτ σουσαμιού.

Χειροποίητο ραβιόλι που μαγειρεύεται με γαρίδες, φρέσκια ευωδιαστή μαντζουράνα και γλυκά ντοματίνια και κατόπιν τυλίγεται μαζί με ανθότυρο Κιμώλου.

Κριθαρότο φρέσκιας σουπιάς με το μελάνι της, σιγοβρασμένο και μελωμένο γλυκά με βούτυρο, παρμεζάνα και zest πορτοκαλιού.

Γαρίδες με φρέσκιες αλμύρες σοταρισμένες και μαγειρεμένες στο δικό τους ζωμό με άρωμα σόγιας.

Ζουμερά φιλέτα από κιλότο black angus ψημένα στη σχάρα tagliatta με ανθό αλατιού (fleur de sel) και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο αρωματισμένο με δεντρολίβανο.

Τάρτα ζεστής σοκολάτας που ψήνεται μόλις την παραγγείλετε. Η ζεστή και ρευστή σοκολάτα στο εσωτερικό της συνδυάζεται τέλεια με σπιτικό παγωτό βανίλιας που συνοδεύει το γλυκό.

Μη φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε:

Σπιτικά γλυκά εποχής, γλυκά του κουταλιού όπως επίσης και δροσερά λικεράκια της μαμάς ή απεριτίφ πριν και μετά το γεύμα.
Ιδιαίτερη θα βρείτε τη γεύση του λικέρ μας από κράνα!